NASA та Space X готуються запустити на Міжнародну космічну станцію свою другу спільну місію. Її називають початком нової ери регулярних польотів приватних кораблів на орбіту.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: спеціалізований портал space.com.

До складу екіпажу входять астронавти NASA Майкл Хопкінс, Віктор Гловер, Шеннон Уокер і астронавт Японського агентства аерокосмічних досліджень (JAXA) Соїчі Ногучі. Їх місія на МКС триватиме пів року і стартує о пів на четверту ранку понеділка - 16 листопада.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ілон Маск поклав край російському пануванню на ринку космічних перевезень. Адже впродовж останніх 10 років, після того, як США закрила свої космічні перевезення, доки Маск не вийшов на ринок, усі польоти на орбіту здійснювали російські союзи. Нині все змінилось.

Вперше на комерційному кораблі у космос відправлять міжнародний екіпаж. Засновники впевнені у фантастичному успіху даної місії. Космонавти розповідають про емоції, які їх переповнюють перед польотом. Адже бути першопрохідцями - завжди особливий кайф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілон Маск заразився Covid-19, перші коментарі головного скептика з приводу пандемії.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава компанії SpaceX Ілон Маск опублікував у себе в Twitter відео, на якому показаний вантажний відсік нового корабля Starship.

Також Знай.ua писав про те, що Tesla програла суд про порушення трудового законодавства