14-15 листопада в Україні набув чинності карантин вихідного дня. Закрилися торгово-розважальні центри, фітнес-клуби, ринки, театри і кінотеатри. Ресторани, бари і кафе працюють, але продукцію пропонують тільки навінос. За тим, щоб карантинні норми дотримувалися, стежать поліцейські і працівники Держпродспоживслужби. Про те, як проходить карантин, розповіли журналісти Газета.uа.

У Львів, Житомирі, Черкасах та Тернополі карантин вихідного дня не вводили, і не стали виконувати розпорядження Кабміну.
Київ виявився більш "слухняним".

- На роботі був важкий тиждень. Хотів розслабитися на вихідних-кафе скрізь закриті. Ніде 100 грам горілки випити. Навіть гіпермаркет влада запресувала, кав'ярні та їдальні всередині закриті-скаржиться чоловік років 40 біля входу в "епіцентр" на вул.Полярній у Києві.

"Такий карантин-це повна дурня. Уряд тільки проблеми навчився створювати людям, а не вирішувати їх, гади", — каже молода жінка в червоній куртці.
Столична кав'ярня на станції метро Теремки теж закрита. Одна з відвідувачок розповіла, що її не пустили всередину навіть погрітися і терміново відправити Робочий лист.
- Працюємо на винос, такі правила, - каже офіціантка на ім'я Олена.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, карантин вихідного дня скасують? Петиція українців набрала потрібну кількість голосів.

Як повідомляв Знай. ua, поки українці терплять "вихідний карантин", Зеленський пише подкаст з Феофанії: "при чому тут Україна?"

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.