Раніше в Києві вже помічали групу оголених хлопців, що біжать в невідомому напрямку. Зараз "голий" забіг повторився.

"Давай, погнали", - йдеться на самому початку відеоролика, після чого напівголі чоловіки побігли по підземному переходу.

Читайте Знай в Google News!

На відео можна помітити більше десяти молодих людей, які в одній нижній білизні біжать повз квіткових крамниць. Сам забіг тривав трохи більше 30 секунд. При цьому, за ними біжить оператор, якого ця подія потішила. Напівголі чоловіки згодом зупинилися біля одного з МАФів.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Учасники цього марафону, хоч і перебувають на вулиці без одягу, але дотримуються обмежень, пов'язаних з епідеміологічною ситуацією в країні і пандемією коронавірусу. Частина з них в захисних масках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві десяток чоловіків пробіглися голяка по метро: фото 18+.

Як повідомляв "Знай.ua", кияни в бікіні влаштували голий забіг на Хрещатику: "зате в масках!". Варто відзначити, що оточуючі при цьому майже беземоційно реагують на те, що відбувається, проте з інтересом спостерігають за забігом.

Знай.ua писав, українці епічно "відпалили" на місцевих виборах - собачки, Селфі і ніж для комісії. Чоловік вирішив зробити для спостерігачів незвичайний подарунок. Перед тим, як отримати бюлетень він виклав на стіл "класний ніж". Члени комісії подякували виборцю, однак від подарунка відмовилися.