Населення України зможе набагато легше пережити зимовий період з карантинними обмеженнями через коронавірусну інфекцію.

Про це йдеться в заяві міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Читайте Знай в Google News!

За словами глави МОЗ, прийдешня зима буде дуже важкою для України через пандемію коронавірусу в світі.

Степанов зазначив, що коронавірусні обмеження, які ввів уряд, допоможуть хоча б стримати приріст випадків інфікування сovid-19 на поточному рівні та уникнути його стрімкого зростання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Максим Степанов / скріншот з відео
Максим Степанов / скріншот з відео

Міністр також додав, що в країні простежується тривожна тенденція збільшення кількості хворих на коронавірус серед людей молодше 40 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарі Військово-медичної академії шляхом практичних досліджень визначили, що лікування пацієнта з covid-19 слід супроводжувати дієтою, як при гастриті.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні до травня 2021 року коронавірусною інфекцією перехворіє близько 40% населення країни. Імунолог вважає, що в блокуванні епідемічного процесу сенсу немає.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні готуються до впровадження цифрових рішень для боротьби з коронавірусом. Так, прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу у Верховній Раді розповів про 5 основних рішень.