Великі знижки завжди привертають увагу покупців, які бажають заощадити на тих чи інших продуктах або речах.

Однак останнім часом все більше людей стежать за знижками на так звану "Чорну п'ятницю", і якщо частина з людей чекають величезні зниження цін, то інші в усьому шукають обман і підступ.

Читайте Знай в Google News!

Більшість магазинів вдаються до хитрощів, підвищуючи ціни за кілька днів, а то й тижнів, то "чорної п'ятниці" і потім роблять знижки в розмірі 50% і більше. Хоча реальна вартість товару практично не знижується.

У Telegram-каналі "Х**вий Київ" користувач показав приклад того, як великі супермаркети (зокрема, "Сільпо") исхищряются і заробляють великі гроші на своїх покупцях. Показано це було на міні-моркви. Українець оцінив, що цей товар не продавався, тому на нього був поставлений цінник +300% і за тиждень до "Чорної п'ятниці" була поставлена знижка в розмірі -200%.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В результаті майно, яке не може бути використано і підлягає ліквідації або продажу, може бути спокійно продано людям, які не сильно задивляються на цінники до початку великих знижок.

Надана морква в кількості 200 грам коштує 169 гривень, отже 1 кілограм такого продукту — 845 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Чорна п'ятниця в Києві 2020: список чи будуть реальні акції в магазинах.

Як повідомляв "Знай.ua", на Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія тільки на городи.

Знай.ua писав, обережно в супермаркеті: 5 небезпек, яких ви не помічаєте.