Сержант ″Стаф″ з передової розповів про те, як поводять себе ворог та про ситуацію в українському війську.

Читайте Знай в Google News!

Сержант на псевдо ″Стаф″ є командиром відділення однієї із окремих механізованих бригад, що виконує бойові завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил на Луганському напрямку. Про відважного українського воїна розповіли ООС.

Стаф родом з Волині, на російсько-українській чоловік війні з 2015 року. Був поранений - у червні 2019-го отримав поранення внаслідок влучання в траншею пострілу із гармати БМП-1. Після тривалої реабілітації Стаф знову повернувся до своїх побратимів, щоб захищати рідну землю.

Сержант на псевдо ″Стаф″, фото: armyinform
Сержант на псевдо ″Стаф″, фото: armyinform

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сержант Стаф розповів про те, як нахабно поводить себе ворог. Путінські найманці, за словами українського військового, ходять на повний зріст, нічого не бояться, підходять до українських кріплень на 130-140 м і проводять розвідку. Вони постійно випивають та вживають наркотики.

″Іноді навіть перевдягаються в іншу форму – у наш ″піксель″, ″британку″ чи інше. Думають, що зіб’ють нас цим з пантелику, типу ми не зрозуміємо, що в окулярі не свої, а ворог. А взагалі, викажу думку не лише власну, а й усіх свої побратимів: ті хлопці добряче закидають за виворіт чи наркоту вживають. Іноді у них й дівчат бачимо, які теж лопатами махають, окопи риють″.

путінські найманці на Донбасі, фото: armyinform
путінські найманці на Донбасі, фото: armyinform

путінські найманці на Донбасі, фото: armyinform
путінські найманці на Донбасі, фото: armyinform

Путінські найманці знають, що українські військовослужбовці першими вогонь не відкриють, бо дотримуються режиму тиші, тому й поводять себе так зухвало. Та українські воїни на стороді кожну мить і при потреті готові дати гідну відсіч, каже сержант Стаф.

″Ми добре знаємо, що ворогу вірити не можна. Пильнуй – спостерігай, але – не вір! Козаки готові постійно. Якщо посунуть до нас з того боку – влупимо як треба. 24 години на добу ми на чатах″.

Стаф також зазначив, що сьогоднішня ситуація на фронті дуже відрізняється від тієї, що була два роки тому.

″Не віриться, але нинішнє перемир’я все ж таки найтриваліше за усі попередні. Противник інколи пострілює, але не прицільно″.

Удома на бійця чекають батьки, брат та чотирилапий друг - стафордширський тер’єр.

″Усі мої друзі-побратими на війні, тому і я тут. А що вдома робити, якщо війна на Донбасі? – підсумовує Стаф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий захисник України розповів, як вперше бути на полі бою.

Також Знай.ua писав, розвідники з Дніпра втерли ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна