Українські захисники продовжують тримати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил повністю контрольованою і стабільною.
За минулу добу, 20 листопада, було зафіксовано цілих сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Путінські окупанти застосували стрілецьку зброю в районі населеного пункту шуми. А неподалік від Харчовика, Павлополя, Авдіївки, Кам'янки та Водяного — гранатомети різних систем та стрілецька зброя.

"Також, з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного, окупанти здійснили дистанційне мінування позицій наших військ використовуючи заборонені міни ПОМ-2. Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було", — йдеться в повідомленні ООС

Від початку ж поточної доби, 21 листопада, поки що, вздовж лінії розмежування, спостерігається тиша. Збройні формування Росії не здійснюють будь-яких вогневих провокацій.

"Підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню, які вступили в дію 27 липня 2020 року і готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю або здоров'ю. Слава Україні!", - підсумували в прес-службі ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, українські воїни на Донбасі змусять тремтіти окупантів, але поки стріляють путінські найманці.

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти на Донбасі боязно "підібгали хвости", українські воїни насолоджуються міні-перемогою.

Знай.ua писав, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.