Наталія Поклонська, колишній прокурор АР Крим, яка зіграла помітну роль під час анексії півострова Російською Федерацією, розкрила правду, в якому стані перебувають лікарні півострова після анексії.

Читайте Знай в Google News!

Вона розповіла моторошні подробиці в інтерв'ю тіні Канделакі для російських ЗМІ.

"Якщо зайти в ту ж лікарню — євпаторійську, сакську, Білогірську, бахчисарайську - ви побачите, що та Українська спадщина, яка залишилася, і якою багато обурюються, вона лише посилилася", — зазначила вона.

У системі охорони Здоров'я Криму "нічого не працює", в якості" ремонту "на облуплену фарбу" просто " кладуть нову фарбу. Усюди панує розруха.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наталія Поклонська, фото Instagram
Наталія Поклонська, фото Instagram

"Ще гірше стало. Запах в цій лікарні, коли заходиш, це не лікарня пахне. У Керчі в коридорах проводили операції. У мене таке відчуття, що навіть у 40-х роках такого не було. Це жахливий сморід. Це нічого не працює, це немає елементарних білих простирадл", - підсумувала колишній Кримський прокурор.

При цьому в Міністерстві охорони Здоров'я Росії стверджують, що кошти виділяються і все упорядковують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Поклонська добровільно зізналася в гарячому злочині.

Як повідомляв Знай. ua, зневоднена Поклонська рвонула за "легким" золотом.

Також Знай. ua писав, що "няш-мяш " Поклонська цинічно огризнулася на звинувачення України.