У понеділок, 23 листопада, на стоянці в аеропорту іспанського міста Кастельон-де-ла-Плана загорівся Boeing 747-400 авіакомпанії British Airways.

У мережі з'явилися відео з місця події, на яких можна помітити, що загоряння сталося в кабіні пілотів.

Читайте Знай в Google News!

На місці діють пожежники, які вже ліквідували вогонь. В результаті події ніхто не постраждав, але повітряному судну заподіяно істотної шкоди. Зараз проводиться розслідування причин загоряння літака.

Подібне з літаком авіакомпанії British Airways відбувалося в Лас-Вегасі. Він прямував до Лондона, коли перед зльотом загорівся двигун, що знаходився з лівого боку. Тоді всі 172 людини на борту були успішно евакуйовані за допомогою надувних аварійних трапів.

13 людей були доставлені в лікарню з незначними травмами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Він впав прямо посеред міста Фолі, штат Алабама, і згодом відразу ж загорівся, а вогонь перекинувся на житлові будинки.

Як повідомляв "Знай.ua", ДБР приголомшило заявою про катастрофу Ан-26 під Харковом: "З двигуном було все в порядку"

Знай.ua писав, половина Бейрута зруйнована, іншу-паралізував колапс: влада мовчить. Ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у столиці.