У середу, 25 листопада, стало відомо, що Служба безпеки затримала командира одного з підрозділів Національної гвардії, який продавав секретні дані спецслужбам РФ.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Військовослужбовець відправляв агресору дані про міжнародну військову допомогу, яку отримували підрозділи Нацгвардії, діяльність іноземних інструкторів, а також схеми розташування українських режимних об'єктів", - розповіли в силовій структурі.

Як повідомляється, за це нацгвардієць регулярно отримував кошти від росіян на свої банківські рахунки. Варто уточнити, що українського військовослужбовця завербували представники ГУ Генштабу ЗС РФ минулого року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

фото прес-служба СБУ
фото прес-служба СБУ

фото прес-служба СБУ
фото прес-служба СБУ

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину за статтею 111 КК України (державна зрада) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українського музиканта затримали в Індонезії та видають на запит РФ: "Боровся з путінським режимом".

Як повідомляв портал Знай.uа, більше тисячі дерев незаконно знищені на Вінниччині: Держекоінспекція звернулася до СБУ.

Також портал Знай.uа писав, що поліція перевернула догори дном музей Революції Гідності в Києві: "Заговорив про патріотизм – значить вкрав".