Лазебна пояснила, що буде з пенсіонерами та пільговиками на час карантину: "Локдаун соціального захисту"

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна розповіла про ситуацію з фінансуванням незахищених верств населення під час карантину.

Читайте Знай в Google News!

Кабмін прийняв рішення про відновлення з 1 листопада виплат допомоги Фопівцям на дітей до 10 років у зв'язку з введенням карантину вихідного дня. Марина Лазебна переконана, що з виплатами пенсій не повинно бути перебоїв.

Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS
Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS

У США замість Марадони "поховали" Мадонну: "Ми будемо за тобою сумувати"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У соціальних мережах люди стали писати, що шкодують з приводу смерті поп-діви. Однак Мадонна зараз досконало здорова і прекрасно себе почуває. Такий конфуз стався через плутанину в іменах.

Мадонна, фото з вільних джерел
Мадонна, фото:moroccanladies

Нацбанк витратить 25 млн на "сканування" ЗМІ, ноутбуки та ремонт автопарку

"Урядовий квартал" не перестає вражати багатомільйонними витратами на відверто абсурдні речі – від реставрації адмінбудівель до подарункових годинників і картин з бурштину.

На "відстеження" ЗМІ, поліетилен і сигналізацію – майже 1,5 млн. 23,5 млн грн – на портативні комп'ютери і ремонт машин. Не обійшлося і без новорічних сюрпризів-одним з останніх став святковий " лот " за 54 тис грн. Складається він з 17 штучних ялинок, 60 гірлянд і 42 наборів новорічних прикрас.

На Чорнобильській станції розкрили старе сховище, українці налякані: "2020, може варто почекати?"

З'явилася інформація, що в Чорнобиль стартували "гарячі випробування" і введення в експлуатацію нового сховища для відпрацьованого ядерного палива.

Чорнобиль, зображення ілюстративне: YouTube
Чорнобиль, зображення ілюстративне: YouTube

Молодий "Студент" переніс українців в епіцентр війни на Донбасі: "обстріли як буденність"

"Обстрілювали кожен день. Під вечір і вночі часто прилітали 120-е, 82-е міни, РПГ, СПГ. Час від часу намагалися пролізти ДРГ, шукали слабкі ділянки оборони... Нам потрібно було швидко навчитися застосовувати отримані знання і навички в реальному бою", — поділився "Студент".

Микола "Студент", фото з Facebook
Микола "Студент", фото з Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше