Міністр соціальної політики Марина Лазебна у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу" Право на владу " 26 листопада заговорила про ситуацію з грошима і пояснила, як будуть виплачуватися пенсії в грудні.

Вона запевнила, що виплата пенсіонерам почнеться своєчасно і без затримок.

" ще 25 числа, нещодавно, ми закрили відомості на пенсії на грудень. 4 грудня планово розпочнеться виплата пенсії. Все буде забезпечено. Ніякої затримки, до речі, ні по одній соціальній виплаті немає. Нема чого хвилюватися і нема чого сіяти паніку серед людей "

Нагадаємо, раніше Лазебна пояснила, що буде з пенсіонерами та пільговиками під час локдауну: "Локдаун соціального захисту".

25 листопада, Кабінет Міністрів України прийняв рішення про відновлення з 1 листопада виплат допомоги Фопівцям на дітей до 10 років у зв'язку з введенням карантину вихідного дня. Марина Лазебна переконана, що з виплатами пенсій не повинно бути перебоїв.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Про це вона сказала в коментарі "PavlovskyNEWS".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство: "Сама винна, говорила зайве"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також " Знай.ua " писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ходять чутки про те, що нібито в українських лікарнях за велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.