Палеонтологи зуміли виявити в печері Таврида фрагменти скелетів древніх тварин, про що повідомляють співробітники Зоологічного музею Кримського Федерального університету.

Вчені уважно досліджували виявлені фрагменти, після чого прийшли до висновку, що частини скелета належать тушканчику, дикобразу, карликовому бобру і іншим невеликим гризунам. Про це повідомляє видання "РИА Новости"

Читайте Знай в Google News!

Крім того, вчені також зуміли встановити можливість проживання в стародавні часи в печері двох видів шаблезубих кішок, один з яких був величезним, розміром майже з Лева. Другий же - поменше, розміром з леопарда. За заявою вчених, був виявлений скелет стародавньої рисі і скелет кішки, рід якої поки не визначений.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Інші знахідки складаються з кісток качки-мандаринки, а також декількох видів сов та інших птахів. Сама печера Таврида була тимчасово закрита для туристів. Хоча влада планує відкрити її для відвідування вже наступного року, під час новорічних канікул. Підземелля виявили лише пару років тому при будівництві траси і передбачається, що воно було запечатано протягом 1 мільйона років, зберігаючи в собі ще безліч таємниць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, високо в Карпатах знайшли будинок-привид, зачаївся у Бога під боком: "У неї вісім кутів"

Як повідомляв "Знай.ua", інопланетяни залишили в пустелі послання людству: Моноліт прикував увагу вчених.

Знай.ua писав, у руїнах Назарету відшукали "колиску" Ісуса: кадри Святішого місця з Біблії