Погода в Україні, 29 листопада буде доволі різноманітною. Синоптичні контрасти від 1 градуса морозу на Заході до +14 градусів на Півдні.

Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталка Діденко у соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами синоптикині, неділя в Україні покаже температурний контраст від 1 градуса морозу на Заході до +14 градусів на Півдні.

"Завтра температура повітря протягом дня становитиме у західних областях від 1 морозу до +2 градусів тепла. На Півночі очікується 0-3 градуси тепла. У центральних областях 0+4 градуси, на Полтавщині до +6 градусів, у Дніпрі з районами +5+8 градусів. У східних областях та к південній частині +4+9 градусів.в Криму до +14 градусів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Опади - дощ, мряка, мокрий сніг - пройдуть місцями у західних, північних, центральних областях. На Сході суттєві опади малоймовірні.
У південній частині України - місцями невеликі опади можливі, окрім Запоріжжя та Криму.
У Києві завтра, 29-го листопада, очікується хмарна волога погода. Температура повітря вночі 0-2 морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, , МОЗ попередило про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже у грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину - синоптики розповіли, коли чекати заморозків.