Овен

У грудні 2020 року вас чекає удача у фінансовому плані. Проекти, які принесуть великий прибуток, будуть сипатися на вас, як з рогу достатку. Єдина проблема-це те, що у вас не 10 рук. Не хапайтеся за все відразу з азарту і жадібності. Краще зробіть менше, але якісніше.

Телець

У цьому місяці вам пощастить в любові. Сварки забудуться, непорозуміння закінчиться, з партнером (партнеркою) ви будете жити душа в душу. Самотні Тельці нарешті зустрінуть того (ту), хто змусить їх серце тріпотіти. Незважаючи на холодний місяць, в сімейних і романтичних відносинах починається відлига.

Близнюки

Останній місяць 2020 року буде для вас вдалим в плані спілкування з людьми. Будуть формуватися міцні ділові та дружні зв'язки, ви будете легко знаходити спільну мову з представниками всіх вікових і соціальних категорій. Ви отримаєте багато підтримки від близьких людей, якої вам так не вистачало в останні місяці.

Рак

Грудень ідеально підійде для самовдосконалення і роботи над собою. Раки, які мають надлишкову вагу, нарешті схуднуть, якщо до цього ви перебували в пригніченому настрої — ви виберетеся з цього стану несподівано легко. Добре задуматися про ще одну вищу освіту. Справи підуть на лад.

Лев

У грудні 2020 року у представників знака Лев настають зміни в багатьох сферах життя. У першій половині місяця зірки радять не підлаштовуватися під обставини, а намагатися змінити їх в потрібну вам сторону. Доведеться добре попрацювати в ім'я кращого майбутнього. Зате початок наступного року принесе довгоочікуваний і цілком заслужений успіх, визнання заслуг і прибуток.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Діва

Діви, приготуйтеся до важливої, можна навіть сказати, доленосної зустрічі. У грудні у Вашому оточенні з'явиться людина, яка виявиться або старше вас, або буде займати якийсь високий пост. Спілкування з цією людиною дуже вплине на вас: ви станете стриманіше, впевненіше і конкретніше в своїх бажаннях. Ваша любовна історія буде мати всі шанси на продовження, але з умовою, що ви не станете поширюватися про неї серед друзів і знайомих.

Терези

Грудень 2020 року для представників знаку Терези багатий на сюрпризи. В основному їх будуть підкидати родичі. Намагайтеся не злитися на них, і все закінчиться благополучно. Найважливіші речі для вас в цей період – дотримання режиму і душевна гармонія. Відкладіть важливі справи на майбутнє, стежте за собою.

Скорпіон

У грудні 2020 у Скорпіонів відкриється «друге» дихання. Використовуйте цю фазу підйому і наведіть порядок у справах. І робота, і сім'я потребують вашої уваги. Відмінний час, щоб прислухатися до порад друзів і відправитися в спортзал. Поліпшите форму і заведете цікаві знайомства.

Стрілець

Викладаючи свою точку зору начальству в грудні, будьте тактовні і послідовні в аргументах. Акуратно давайте оцінку чужим діям. Якщо ви зараз когось зачепите, вам це пригадається не раз. Друга половина місяця виявиться багатою на зустрічі і переговори. Ті представники знака, які працюють в торгівлі або сфері обслуговування, напевно помітять збільшення числа клієнтів. Можливим стане встановлення корисних зв'язків.

Козоріг

У грудні 2020 року Козеріг відчує себе хижаком, який готується до стрибка.

Зберіть всі сили для рішучих дій – удача на вашому боці.

Це непростий, але продуктивний період. На роботі ви нарешті завершите проекти, а в любові переконайтеся, що вибір вірний.

Водолій

У сфері особистого життя в грудні 2020 року сімейним Водоліям необхідно внести позитивні зміни у відносини.

Обговоріть з другою половинкою наявні труднощі і розбіжності і намітьте шляхи їх подолання. Приємно, що ініціативу в цьому питанні проявить партнер – вам залишиться тільки підтримати його устремління. Може так статися, що Водолії, які подумують про розрив, раптом зрозуміють, що все ще відчувають ніжні почуття до партнера, і захочуть відкрити нову сторінку у відносинах.

Риби

У грудні 2020 року лише невелике зусилля відокремлює риб від успіху. Будьте стриманіше і спокійніше, і ви отримаєте те, про що мріяли.

Грудень 2020 року – прекрасний час, щоб звільнитися від накопичився мотлоху. Чим більше чистоти в будинку, тим краще для майбутнього.