В Україні, 4 грудня, у п'ятницю очікується переважно вітряна погода. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, характерною особливістю виступає сильний вітер південно-східного напрямку.

Читайте Знай в Google News!

У приазов'ї, Вінницькій області, а також на півночі і заході України вітер дійде до штормових значень і зуміє прогнати опади, не пустивши на територію нашої країни антициклон Xavier. Температура повітря протягом завтрашнього дня буде коливатися в межах 0℃...+ 4℃ — трохи потеплішає.
Але Наталка Діденко все ж виділила деякі нюанси, серед яких була виділена температура на сході України, де вона місцями знизиться до -1 ℃. У Києві, 4 грудня, день пройде переважно без опадів, але вітряно, вночі температура триматиметься на рівні -2℃, вдень — +1℃...+3℃.

У Криму температура буде на рівні 9-12 градусів вище нуля, в західних і південних областях — +4℃...+8℃. У суботу ж, 5 грудня 2020 року, на Заході потеплішає до 10 градусів Цельсія, а в неділю знову похолодає і на всій території України на вихідних триматиметься сильний вітер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.