В Україні, 4 грудня, у п'ятницю очікується переважно вітряна погода. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, характерною особливістю виступає сильний вітер південно-східного напрямку.

Читайте Знай в Google News!

У приазов'ї, Вінницькій області, а також на півночі і заході України вітер дійде до штормових значень і зуміє прогнати опади, не пустивши на територію нашої країни антициклон Xavier. Температура повітря протягом завтрашнього дня буде коливатися в межах 0℃...+ 4℃ — трохи потеплішає.
Але Наталка Діденко все ж виділила деякі нюанси, серед яких була виділена температура на сході України, де вона місцями знизиться до -1 ℃. У Києві, 4 грудня, день пройде переважно без опадів, але вітряно, вночі температура триматиметься на рівні -2℃, вдень — +1℃...+3℃.

У Криму температура буде на рівні 9-12 градусів вище нуля, в західних і південних областях — +4℃...+8℃. У суботу ж, 5 грудня 2020 року, на Заході потеплішає до 10 градусів Цельсія, а в неділю знову похолодає і на всій території України на вихідних триматиметься сильний вітер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.