До мобільного оператора Vodafone звернулися з проблемою, яка виникає щоразу після поповнення рахунку.

Абонент Vodafone поскаржився, що йому приходиться платити щоразу денний тариф в 15 грн після того, як він поповнює рахунок на 4 тижні.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Як мені поповнити тариф, щоб оплатити тільки пакет на місяць а не платити ще за смердючий денний тариф? Чи це зроблено спеціально щоб обдерти до останнього? Я не бажаю вашої послуги за 15 грн, можна її відключити і не нав'язувати мені? - запитав користувач.

Як виявилося, у мобільного оператора все не так просто, і для того, аби кошти потрапили на рахунок, слід подзвонити, набравши певний набір цифр і знаків. Про це розповіли у пресслужбі оператора, а також підтвердили інші користувачі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Плата за місячний пакет послуг знімається автоматично. Це відбувається рівно через місяць від дати, коли пакет був підключений минулого місяця (з 00:00 до 8:00), або через 4 тижні.

Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати пакета послуг на місяць, то автоматично відбувається перехід на денний тариф, у якому є обов'язковий платіж незалежно від користування. Надалі, кожного дня з 00:00 до 8:00, система буде перевіряти стан вашого рахунку і, як тільки там буде достатня сума, автоматично підключиться пакет послуг на місяць. Або ж ви можете це зробити самостійно - за допомогою комбінації *101*444#.

Ці умови не нововведення, та існують з моменту створення тарифів у всіх операторів, зазначили у Vodafone.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Таку ж інформацю надав давніший абонент мобільного оператора.

Після поповнення треба набрати *101*444# і виклик. Оплачується майже зразу і дочекатись смс про підключення тарифу і лиш тоді користуватись. - порадили українці.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що Київстар підняв тарифи українцям: скільки будемо тепер платити

Як повідомляв "Знай.ua" cервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.

Також "Знай.ua" інформував українці скаржаться на неможливість поповнити рахунок Київстар: пів країни паралізовано без зв'язку.