Чай - популярний напій, який в залежності від виду може бути дуже корисним для людського організму. Наприклад, є види чаю, які допомагають при головних болях. Про це пише портал ua-novosti.

Головний біль у більшості випадків не є ознакою серйозних захворювань, що загрожують життю, але при цьому приносить у життя багато дискомфорту. Часто такий стан провокується напругою та стресом. Ковтати пачками таблетки в такому разі немає сенсу, але можна заварити ромашковий чай.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Фахівці відзначають, що чай з ромашки має протизапальну дію, а також корисний при стресах,
неконтрольованому нервовому збудженні, сильному хвилюванні.

Чай з перцевої м'яти також стане прекрасним засобом від головного болю, а також вплине на організм. Цей напій допомагає при тривожних розладах, а також проблемах зі шлунком.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Хорошим засобом для розслаблення та позбавлення від головного болю вважається чай із лимонної меліси. Цей напій може допомогти і тим, хто страждає від мігрені.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, панацея від хвороб та стресу: дієтологи назвали найкориснішу рибу, яка доступна кожному.

Також наш портал інформував, доступний та неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій та продовжує життя.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, які 4 продукти дуже шкідливі для чоловіків і буквально вбивають здоров'я: багато хто вживає їх щодня.