Якщо вам важлива якість їжі, яку ви вживаєте і власне здоров'я, не кажучи вже про зовнішній вигляд і фігуру, то ось список продуктів, які в жодному разі не можна купувати в супермаркеті.

"Зручні" та "готові до вживання" продукти у яскравих упаковках насправді мають дуже сумнівний склад. Уникайте класти в свій кошик для покупок наступне:

1. Продукти з ароматизаторами – імітація смаку та аромату фруктів, ягід тощо може бути дуже правдоподібною, але це жодного разу не корисно. Не замінюйте натуральні продукти хімією;

2. Холодний чай у пляшках дуже шкідливий. Найчастіше він до країв повний цукру чи підсолоджувачів. У такому разі, між таким "чаєм" і лимонадом, що стоїть поруч на полиці, немає ніякої різниці.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

3. "Продукти без глютена" - модний маркетинговий прийом. Якщо у вас немає індивідуальної непереносимості глютена або пов'язаних із ним захворювань, не купуйте таке — У багатьох безглютенових продуктах значно більше калорій, жирів, вуглеводів та штучних добавок, ніж у звичайних. До того ж, вони набагато дорожчі.

4. Цільнозерновий хліб – уважно читайте етикетки, перш ніж його купувати. Переконайтеся, що його основним компонентом є цільне зерно пшениці, і це не просто білий хліб, присипаний зверху зернятками для виду.

5. Товари, до інгредієнтів яких входить дерево. Купуючи сухі сніданки та батончики «багаті волокнами», ви, цілком можливо, отримуєте не зовсім те, що уявляєте. Перевірте список інгредієнтів на слово "целюлоза" Целюлоза - то синонім "подрібненої деревини". Яка гидота!

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, як не покалічитися на слизьких дорогах: головні правила в ожеледицю.

Раніше ми повідомляли, що нашкодите не тільки собі, але й іншим: водіям нагадали, де не можна паркуватися взимку.