Маєток порівнюють із зомбі-серіалом "Ходячі мерці". Жителі втомилися від куп викинутого сміття, що призвело до нашестя щурів та гризунів розміром із кішку.

Район Сохо в Бірмінгемі став кошмаром для місцевих жителів, які стверджують, що безсоромні сміттярі та наркомани перетворили їх колись приємний район на місце, яке слід уникати за всяку ціну.

Район Сохо в Бірмінгемі, фото із соцмереж
Район Сохо в Бірмінгемі, фото із соцмереж

Дивани, ліжка і навіть викинуті унітази тепер розкидані смужкою трави на Болтон-роуд — сумне видовище, де колись діти із задоволенням грали у футбол.

Власники будинків вказують пальцем на групу колишніх орендарів, які, за їхніми словами, почали це сміттєзвалище приблизно чотири роки тому, і з того часу воно перетворилося на популярну точку сміттєзвалища. Повідомляється також, що це місце стало місцем тяжіння для повій та наркоманів, які залишають після себе власні відходи, у тому числі голки та газові балончики, що ще більше посилює обстановку.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Зима буде без світла: тривожний прогноз Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Власник місцевого бізнесу Піт Кумар став свідком того, як страждає його салон краси, оскільки клієнти йдуть, побачивши величезних щурів, що снують купою сміття.

50-річний Піт, власник Riya's Beautonic Lounge, нарікав: "Кожного разу, коли ми дзвонимо до ради, вони відмовляються розчищати територію, тому що це приватна власність. Там немає кордонів, це відкрита територія. Від чорних пакетів до звичайного сміття, диванів, холодильників та автомобільних покришок. Великі та маленькі холодильники, мікрохвильові печі — ми бачили всі”.

Район Сохо в Бірмінгемі, фото із соцмереж
Район Сохо в Бірмінгемі, фото із соцмереж

Інший місцевий підприємець Муктар Сінгх назвав це місце "ганьбою" і закликав поліцію розібратися з наркоманами, які відвідують це місце.

Батько чотирьох дітей 55-річний Муктар, який управляє Signature Supplies на Хаслі-роуд, заявив: "Коли ви зазвичай бачите мишей та щурів, вони тікають, але не тут. Вони дивляться вам у вічі. Це смішно. Тут також ходить занадто багато наркоманів Вони виглядають як зомбі, вони тут мочать і гадять.

Нагадаємо, що родичі 3 дні шукали жінку , але вона померла прямо на роботі: могли врятувати одразу, але не помітили.

Раніше ми повідомляли, що один складно, а два боляче: чоловік, який має кілька статевих органів, розповів, як справляється у спальні.