Пресс-секретарь президента Украины Юлия Мендель часто делится с украинцами моментами из своей жизни. В том числе и профессиональной и показывает закулисье Офиса президента.

Читайте Знай в Google News!

В новой публикации в Instagram Юлия подняла тему важности своей работы и рассказала, как много всего ей приходится ежедневно делать на своей работе, чтобы все работало и не принесло репутационных рисков Владимиру Зеленскому.

"Комунікаційні стратегії, медіабрифіги, моніторинги, коментарі, розсилка, налаштування підписки, зовнішня та внутрішня комунікація, управління репутаційними ризиками, кризові комунікації, вимірювання результатів, СММ, WOW-ефекти, опитування, маркетингові стратегії, меседж-бокси, офреки... Це далеко не весь перелік щоденної термінології у житті комунікаційника, PR-ника чи працівника прес-служби. Комунікації – це цілий світ, повний власних механізмів та інструментів, це управління однією з найдинамічніших галузей сучасності – інформаційною", - пишет она.

Коммуникационщиков Мендель называет невидимыми инженерами информационной реальности. По ее словам, их работа заканчивается только с концом подачи информации, то есть никогда.

Популярные статьи сейчас
"Земля задрожит под ногами": ясновидящий Герман увидел точный год победы Украины Повремените с покупками: выплаты пенсий задержат Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Придется платить по 8,79 грн за кВт: энергетики предупредили всех потребителей
Показать еще

"Недооцінка важливості комунікацій чи роботи прес-служби призводить до сильних репутаційних ризиків і вже відчутних не лише репутаційних втрат. В моєму арсеналі є історія про те, як одна фраза новоспеченого політика з бізнесу ледь не призвела до втрати 5 мільярдів доларів. Є історія про те, як неправильне пояснення ледь не згубило півмільйона зелених. Таких історій безліч у кожного комунікаційника. Як із них виходити? Які інструменти використовувати? Як зробити комунікації ефективними? І головне – чому важлива оцінка цієї роботи керівником? Це правильні питання, які має ставити собі кожен ТОП-менеджер, керівник чи власник компанії, кожен управлінець. І шукати правильних відповідей. Тому що комунікації не лише рятують від ризиків. Комунікації помножують результативність, розширюють можливості та покращують ефективність. Простіше кажучи, недооцінка важливості комунікацій може зруйнувати чи зупинити розвиток компанії чи організації, а правильні комунікації виводитимуть їх на нові вершини", - утверждает Мендель.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Мендель похвасталась сочными яблоками и поставила украинцам ультиматум.

Как сообщал Знай. ua, Мендель оторвалась от Зеленского ради мощных обнимашек, едва не придавили.

Также Знай. ua писал, что Мендель собирается подать в суд на автора слухов.