ПриватБанк, РБК-Україна
ПриватБанк, РБК-Україна

Кабмін заборонив повертати Коломойському ПриватБанк: подано законопроєкт

Кабінет міністрів зареєстрував в парламенті законопроект №2571, яким забороняє повернення державного "ПриватБанку" його екс-власникові, олігарху Ігорю Коломойському. Варто зазначити, що ініціатором проєкту закону виступив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Зеленський та Заворотнюк, кадр із фільму
Зеленський та Заворотнюк, кадр із фільму

Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, може назавжди залишитися паралізованою. Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже кілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"Нікому не дозволимо": "слуги народу" пригрозили, що за розбиту голову Богданця "свободівцям" доведеться відповідати

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець після бійки з колишніми нардепами від "Свободи" Едуардом Леоновим та Ігор Мірошниченком потрапив до лікарні з підозрою на струс мозку. Про це повідомила депутат від "Слуги народу" Євгенія Кравчук на своїй Facebook-сторінці.

Пенсіонери, фото: Акценти
Пенсіонери, фото: Акценти

В Україні змінилися мінімальна пенсія і прожитковий мінімум: скільки отримаємо на руки

В Україні, згідно з новим бюджетом мінімальна зарплата з 1 січня 2020 року зросте до 4723 гривень на місяць, а прожитковий мінімум — до 2102 гривень на місяць. На обслуговування державного боргу піде 141,5 млрд грн.

Школярі на ЗНО, фото: Апостроф
Школярі на ЗНО, фото: Апостроф

Чверть українських опорних шкіл під загрозою зникнення: чого не вистачає для якісної освіти

Зараз в Україні створено мережу з 840 опорних шкіл, і цей процес триває. Однак приблизно 200 з цих нових навчальних закладів не відповідають необхідним вимогам. Це пов'язано з тим, що в 2016 році, коли опорні школи тільки почали створювати, не було чітких критеріїв. Про це розповіла заступник міністра освіти і науки Любомира Мандзій.