Курс гривні
Курс гривні

Українців попередили про стрімке зростання інфляції: що буде з гривнею в 2020 році

В Україні на початку 2020 року може прискоритися інфляція через тимчасове ослаблення курсу гривні. Про це повідомляє Департамент економічної стратегії та макроекономічного прогнозування Мінекономіки. Так, до кінця цього року рівень інфляції нижчий, ніж очікувалося раніше. У відомстві підкреслюють, що це пов'язано з відчутним зміцненням обмінного курсу.

Шеремет, фото Сьогодні
Шеремет, фото Сьогодні

Справа про вбивство Шеремета обростає новими подробицями

У Києві відбувся екстрений брифінг, присвячений затримання підозрюваних у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета. Так, на ньому назвали не тільки можливих убивць, а розповіли про деякі деталі цієї гучної справи. Так, серед підозрюваних ряд осіб: вокаліст і доброволець Андрій Антоненко, волонтери Юлія Кузьменко та Яна Дугар, а також подружжя ветеранів війни на Донбасі Інна і Владислав.

ПриватБанк, РБК-Україна
ПриватБанк, РБК-Україна

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ПриватБанк піде з молотка: причому тут Коломойський

У Міністерстві фінансів заговорили про можливість продажу Приватбанку в найближчі три роки, але поки немає покупців. Про це в інтерв'ю "НВ Бізнес" заявила глава Мінфіну Оксана Маркарова. За її словами, головне завдання міністерства щодо ПриватБанку – знайти покупців і продати його.

Зеленський, фото Адміністрація президента
Зеленський, фото Адміністрація президента

Зеленський залишив Богдана без зарплати

Керівник Офісу президента Андрій Богдан залишився без зарплати. У той же час, його заступникам кошти за місяць перерахували справно. Андрію Богдану за листопад було нараховано 46 тисяч гривень зарплати, однак її не було йому виплачено.

НАК "Нафтогаз України"
НАК "Нафтогаз України"

Газові переговори між "Нафтогазом" і "Газпоромом": спливли нові деталі

У Відні завершилися газові переговори між українським "Нафтогазом" та російським "Газпромом", на яких обговорювалися варіанти транзиту російського газу через Україну в Європейський Союз. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.