Під Верховною Радою під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі поліцейські нанесли травми одному з протестуючих, від чого чоловік загинув.

У вівторок, 17 грудня, під Верховною Радою під час мітингу винкли сутички правоохоронців з протестуючими, внаслідок чого є постраждалі і загиблі. Поліція затримала 26 учасників протесту, є постраждалі правоохоронці, а також з'явилась інформація про одного загиблого активіста.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, за словами радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка, внаслідок сутичок постраждали 17 правоохоронців, двоє з них госпіталізували.

″На даному етапі у нас 17 постраждалих правоохоронців, двоє з яких перебувають у медичних закладах. Я думаю, що ця цифра може змінюватися. І 26 затриманих правопорушників″, — зазначив Шкіряк.

Крім того, в мережі повідомили про смрть одного з учасників мітингу. Telegram-канал Ze!Insider, посилаючись на інформацію джерела з національного корпусу, повідомив, що через травми, нанесені правоохоронцями, помер один з протестувальників. Зазначається, що інформація про особу загиблого зараз уточнюється.

Нагадаємо, мітингувальники беруть штурмом Верховну Раду

Як повідомляв портал Знай.ua, мітингувальники під Радою перекрили центр Києва

Також Знай.ua писав, территорию під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.