Зеленський зібрався знизити норму землі для українців

Володимир Зеденський
Володимир Зеденський

Український президент Володимир Зеленський запропонував комітету з питань земельної і аграрної політики знизити максимальну норму концентрації землі на одного громадянина з 200 тисяч гектарів до 10 тисяч гектарів.

Після того як уповноважений президента з земельних питань Роман Лещенко заявив, що від 1 до 10 тисяч га в с/х формується 3/4 аграрного ВВП країни, Зеленський підтримав нову цифру.

Батько Зеленського пояснив свої слова про "біомасу"

Олександр Зеленський, Страна
Олександр Зеленський, Страна

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Батько президента України Володимира Зеленського Олександр розповів, що не хотів образити українців словом біомаса.

Він уточнив, що мав на увазі тільки тих куплених людей, які протестували, а не всіх українців.

"Я мав на увазі тільки тих куплених людей, які протестували під Офісом президента напередодні паризької зустрічі. А саме це слово в інтерв'ю я вжив на емоціях, і не хотів нікого образити", - сказав Зеленський-старший.

Тимошенко жорстко прокоментувала розгін "земельного Майдану"

Юлія Тимошенко \ фото Getty Images
Юлія Тимошенко \ фото Getty Images

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на мітингу проти відкриття земельного ринку біля стін українського парламенту жорстко висловилася проти силового розгону учасників акції, яка пройшла під Радою у вівторок, 17 грудня.

За словами Юлії Тимошенко, люди, які спостерігали за ситуацією зі сцени, кинулися рятувати учасників акції, заявили, що навіть під час Революції Гідності поліція була менш жорстокою.

Скандального екснардепа Пашинського звільнили з-під варти

Сергій Пашинський, скріншот з відео
Сергій Пашинський, скріншот з відео

Колишнього депутата Верховної Ради Сергія Пашинського звільнили з-під варти під цілодобовий домашній арешт. Відповідне рішення прийняв Київський апеляційний суд.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання адвоката Андрія Федури.

Крім того, до 3 лютого 2020 року суд зобов'язав Пашинського не спілкуватися з потерпілими та свідками у справі, здати свій закордонний паспорт і носити електронний браслет. Суд ухвалив негайно доставити Пашинського з зали суду додому за адресою, вказаною в постанові.

Скільки українців виїхало закордон протягом 10 років: міністр Дубілет показав статистику

Міністр Дмитро Дубілет повідомив, що майже чотири мільйони українців емігрували з України, починаючи з 2010 року.

Згідно зі словами міністра, міграція в Україні носить яскраво виражений циклічний характер, але "постійний тренд вгору". Виняток склав лише 2014 рік. Таку ситуацію можна пояснити початком війни, а також відсутністю обліку міграції на окупованих територіях.