У центрі російської столиці невідомі відкрили стрілянину біля будівлі ФСБ. Постріли тривають, є загиблі та поранені.

У четвер, 19 грудня, в Москві на площі Воровського невідомий почав стріляти з автомата. В результаті стрілянини, за попередніми даними, загинули дві особи.

На місце прибули екстрені служби. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Подъем".

Відзначається, що вогонь відкрили під будівлею Федеральної служби безпеки. "Чути стрілянину і крики, людей з вулиці загнали в будівлі", – розповів один із очевидців.

За даними ЗМІ, поранені два співробітника спецслужби. У Москві оголосили план "Сирена".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

РБК з посиланням на джерело в московському управлінні МВС уточнило, що невідомий відкрив стрілянину з автомата Калашникова. За попередніми даними, одна людина загинула. Стрілянина трапилася на парковці.

Телеканал "Москва 24" повідомив, що чоловік зі зброєю забарикадувався в будівлі на Великій Луб'янці.

Відео з місця стрілянини біля будівлі ФСБ в Москві:

За даними Telegram-каналу Mash, стрілянина на Луб'янці триває. Чоловік з автоматом забарикадувався в будівлі і відстрілюється звідти. Зазначається, що вбито одного співробітник ГИБДД, дані про поранених уточнюються.