СБУ проводить обшуки в клубі "5 елемент", який має пряме відношення до екс-президента Петра Порошенка та його соратника і бізнес-партнера, нардепа 8-го скликання Ігоря Кононенка.

Про обшуки в спортклубі повідомляє Politeka.

Обшуки, фото: Politeka
Обшуки, фото: Politeka

Сьогодні вранці, 20 грудня, люди в масках, які назвалися співробітниками СБУ, увійшли до будівлі спортклубу "5 елемент", про що написав у своєму Facebook відомий столичний бізнесмен Гарік Корогодський.

"Наліт СБУ (так вони представилися) на фітнес 5 елемент. Так, це бізнес Порошенко. Так, я не люблю П. сильно, і ви це знаєте. Але - перевіряючі відмовилися показати юристам хоч який-небудь документ. Так, у них автомати . Мені зірвали тренування, ну ладно, х ... з ним. Але точно також прийшли в наш офіс в 15-му році. Пам'ятається, наш Рома охоронець двох отп*зділ ", - написав Гарік Корогодський.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гарік Корогородський, скріншот
Гарік Корогородський, скріншот

На обшук в елітному спортклубі відреагував і Андрій Портнов, опублікувавши заяву:

"Друзі, не хвилюйтеся з приводу подій біля Київського спортклубу Порошенко «П'ятий елемент». Це не з приводу спорту обшук. Це по відмиванню злочинних доходів в офшорах Порошенко і фіктивної угоди продажу «Кузні на Рибальському». Доброго ранку, Петро Олексійович", - написав Портнов.

Андрій Портнов, скріншот
Андрій Портнов, скріншот

Нагадаємо, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонерам виділили мільярди перед Новим роком: кому вистачить на виплати