Скандальний народний депутат від "Опозиційної платформи — за життя" Ілля Кива побився у Верховній Раді під час засідання аграрного комітету парламенту в ніч на 19 грудня.

Причиною сутички стало питання щодо ринку землі в Україні. Відео бійки з'явилося у мережі.

Кива напав на нардепа від президентської фракції "Слуги народу" Андрія Мотовиловця. За словами "слуги", це сталося після того, як він спробував захистити голову аграрного комітету Миколу Сольського від блокування роботи комітету депутатами "Батьківщини" та ОПЗЖ.

Ківа в Раді, фото 5 канал
Ківа в Раді, фото 5 канал

"Юлія Володимирівна (Тимошенко, – ред.) дала команду "Опоблоку" блокувати. Я підійшов для того, щоби закрити керівника комітету, для того, щоб він міг продовжити засідання. Королевська (нардеп фракції ОПЗЖ – ред.) почала мене відтягувати. Вони набігли й почали кричати, що я б'ю жінку, і почав він (Ілля Кива – ред.) кричати, що він буде різати мене на частини й буде мене їсти. А після цього він почав вже бити Шуфрича (нардепа ОПЗЖ - ред.)", – розповів Мотовиловець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На аграрному комітеті сталася сутичка, яка мало не перосла в масову бійку

Бійка між народними депутатами України Наразі представники цих фракцій заблокували місце голови комітету

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Woensdag 18 december 2019

Нардеп у свою чергу заявив, що мусив протистояти свавіллю та захищати інтереси українців.

"Це не робота комітету, це всього лиш шабаш. Шабаш вурдалаків, які намагаються вночі вкрасти єдине надбання в українського народу – землю. Тому і позиція наша була така. Ми повинні були бодай якось протистояти цій вакханалії, цьому ось безправному свавіллю", - сказав Кива.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗМІ розповіли, як Ілля Ківа відлежався у психлікарні щоб уникнути покарання.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".