Як відомо, 20 грудня в одному з найдорожчих київських нічних клубів CHI відбудеться святковий корпоратив фракції "Слуга народу". Так, очікується, що туди завітає 500 осіб, серед яких буде і сам президент Володимир Зеленський.

Цю подію не обійшов стороною соратник колишнього президента Петра Порошенка та екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. Відтак, на своїй сторінці у Facebook він закликав пікетувати святкування.

Зеленський
Зеленський

"Шановні друзі! Сьогодні о 20:00 новорічна зустріч "Слуг народу" з народом! Для бажаючих доторкнутися до "недоторканних"- вхід (майже) вільний! Нічний клуб CHI, Паркова дорога 16 (колишня вертолітний майданчик Януковича)", - написав Тука.

Щоправда, нардеп ймовірно передбачили це, та підготувалися - будівля нічного клубу CHI by Decadence House на Парковій дорозі вже обнесли огорожею та приїхало кілька поліцейських авто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зайняв козирне місце на концерті "95 Кварталу": у залі збожеволіли від реакції