Народний депутат України 9-го скликання від партії "Слуга народу" Олександр Куницький оригінально привітав українців із Новим роком.

Відповідну світлину він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Без коментарів 🙃 З наступаючим новим роком", - йдеться у підписі до фото.

На анімації Куницький позує разом із главою Офісу президента Андрієм Богданом. При чому, нардеп стоїть, склавши руки попереду, а з-за його спини визирає сам Богдан.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поза Куницького та Богдана схожа та ту, що зафіксували журналісти, коли глава офісу президента нашіптував щось на вухо Володимиру Зеленському.

Володимир Зеленський та Андрій Богдан
Володимир Зеленський та Андрій Богдан

Українці жарт нардепа оцінили й засипали допис коментарями: "Богдан вже і тобі шепоче", "Смішно", "О, в когось амбіції стати президентом".

Коментарі користувачі мережі
Коментарі користувачі мережі

Зазначимо, що фото зроблене на корпоративі партії "Слуга народу", який відбувся у п'ятницю, 22 грудня, в одному з найдорожчих ресторанів Києва CHI на території міжнародного конференц-центру "Парковий".

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень. Гостей розважали співачки Тіна Кароль і Jerry Heil, ведучою була Катерина Осадча.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко зняв рожеві окуляри с українців і вказав на казочки від НБУ: "Потім курс гримнеться".