Українці з нетерпінням чекають зимового снігу і тріскучого морозу, але натомісць мають мряку, дощі і тумани. Так, синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook нагадала, що завтра день зимового сонцестояння приходить.

"Незважаючи на похмуру погоду з невеликими дощами, туманами та мрякою, можна починати розучувати нові або згадувати старі веснянки. Бо сонце почне статечно повертати на літо", - зазначає синоптик.

22 грудня в Україні буде тепло, протягом дня +8+12 градусів, на Півдні до +14 градусів!

"Вітер південно-західний, веселий, весняний, до сильного. Не затримуйтеся з подружкою під старим гіллястим деревом, підіть краще у найближче кафе", - радить синоптик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами синоптика, повітря завтра повсюди буде вологим, як не з дощем, так з туманом, тому дихати людям із бронхо-легеневими недугами буде некомфортно.

У Києві неділя обіцяє бути з дощем, вітряною, проте теплою - вдень близько +8+10 градусів.

Погода, фото facebook

Надалі в Україні переважатиме тепла волога погода, а похолодання очікується з 27-28 грудня. Можливі навіть сніг та 'мінуси‘, і одразу ожеледиця.
Тому поки що можна побігати по сухому, не спотикаючись, за святковими подарунками.

Нагадаємо, стихія перетворить Вінницю в туманний Лондон: синоптики дали похмурий прогноз на 21 грудня.

Як повідомляв Знай.uа Харків перетвориться в місто мокрих парасольок: про що попередили синоптики 21 грудня.

Також потрал Знай.uа писав, тепла зима загостилась у Києві: чим здивує погода 21 грудня.