Дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби та народний депутат від фракції “Слуга народу” Жан Беленюк розповів про те, яка зарплатня в нинішніх народних обранців, повідомляє видання “Новое время”.

За словами Беленюка, за вересень 2019 року він отримав 25 тисяч гривень, це не найбільша зарплата, але й не найменша. Деякі нардепи отримали по 45 тисяч гривень.

Жан Беленюк, facebook.com/zhanbeleniuk
Жан Беленюк, facebook.com/zhanbeleniuk

“Багато, що залежить від днів присутності. Мені через тренування довелось пропускати”, - пояснив Беленюк різницю в зарплатні народних обранців. Також чемпіон світу зазначив, що про підвищення зарплати нардепів можна буде говорити лише тоді, коли підвищиться рівень життя в країні.

Нагадуємо, що нещодавно Верховна Рада висловила бажання оштрафувати народних депутатів, які пропустили 30% засідань у листопаді.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, депутати отримали новий "кодекс етикету", ніяких телефонів: навіть маршрутники позаздрять.

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Третьякова потрапила в гучний с*кс-скандал, поки депутати сварилися через Донбас: "Ще сильніше".