Синоптики пообіцяли українцям у найближчі дні кардинальну зміну погоди. Так, в країну увірвуться дощі, місцями навіть потужні зливи, а після зниження температури до мінуса опади перетворяться на сніг.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Зливи в Україні, фото: narodna-pravda.ua
Зливи в Україні, фото: narodna-pravda.ua

За інформацією синоптиків, у середу, 25 грудня, в країні все ще зберігатиметься аномальне для грудня тепло (+5... +7), а на Півдні від +7 до +11. Але на Заході і Сході похолодає до +2... +5 градусів. Крім цього, майже по всій країні вірогідні дуже сильні дощі, а в районі Карпат упереміш зі снігом. Вітер буде досить сильний, місцями поривчастий.

Снігопад, НП
Снігопад, НП

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В українській столиці на католицьке Різдво буде від +5 до +7 градусів, очікується дощ і сильний вітер. У четвер, 26 грудня, температура повітря знизиться на 1-2 градуси, в центральних і південних областях. А на Заході йтиме мокрий сніг з дощем. Сильні опади ймовірні у Київській і Чернігівській областях, а на Луганщині навіть вигляне сонце.

Нагадаємо, Католицьке Різдво в Україні: яку погоду синоптики обіцяють в цей день.

Як повідомляв Знай.uа сніговики, чародії, звіздарі, ельфи: Київ перетворили в справжню казку, фото, відео.

Знай.uа писав, розгрібають лопатами: центр Києва завалило тоннами снігу, - найбільші зимові кадри місяця.