В останні кілька місяців журналісти вельми активізувалися з розслідуваннями щодо космічних зарплат політиків і чиновників. Однак, як виявилося, "слуги народу" не просто отримують гроші "на картку", але і деякий час стоять у черзі за офіційними доходами.

В таких чергах не обходиться і без скандалу. Так, нардеп від фракції "Слуга народу" Анатолій Остапенко хотів отримати зарплату без черги, але виявилося не все так просто. Про це стало відомо завдяки опублікованому в мережі Facebook відео одним з українських журналістів.

Черги не для "Слуг"

Те відчуття, коли хочеш отримати "миколайчика", але тебе просять зачекати: Депутат від "Слуги народу" Анатолій Опанасенко вирішив отримати зарплату позачергово, але нарвався на злих працівників Ради 😢 https://bykvu.com/ua/bukvy/nardepa-ot-slugi-naroda-ne-pustili-bez-ocheredi-za-zarplatoj/

Geplaatst door Буквы op Maandag 23 december 2019

На запису видно, що нардеп Остапенко стоїть в коридорі, де його вичитує жінка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я в свою відпустку прийшла і 50 хвилин чекаю. Можна ж нормально сказати — пропустіть, будь ласка, без черги, я поспішаю. А не просто прийти і стояти. Всі інші не люди?" - кажуть "слузі народу".

Після цього нардепа просять представитися, і політик знехотя, як це буває в чергах, назвав свої дані.

Нагадаємо, "смотрящий": в мережі показали, як Порошенко підглядає за голими дівчатами.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "розхитав" Трубу і перезапустив ДБР: підписано важливий закон.

Знай.uа писав, агентів НАБУ перевірили на поліграфі, українці дізналися багато цікавого: подробиці.