В Норвегії покінчив життя самогубством відомий письменник Арі Бен, колишній чоловік принцеси Марти Луізи, повідомляє телеканал NRK.

Як повідомляється, поліція знайшла Бена вчора о 4:47 вечора. Інформація про обставини смерті Бена та причини його вчинку наразі не повідомляється.

Народився Арі Бьорсхол в Данії, а в шестирічному віці разом з батьками перебрався до Норвегії. В 1996 році письменник змінив ім’я, взявши дівоче прізвище своєї бабусі по материнській лінії Бен. Як письменник, Арі Бен написав три романи та дві збірки розповідей.

В 2002 році Бен одружився на принцесі Марті Луізі, однак в цьому шлюбі не отримав ніяких дворянських титулів та залишився простолюдином. Так само не мають титулів їхні спільні діти — доньки Мод, Леа, та Емма. У 2017 році Бен та Марта Луіза розлучились. Разом вони написали книгу про своє весілля, яка вийшла у 2002 році.

Також Арі Бен є кавалером королівських нагород Норвегії, Нідерландів та Швеції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно оприлюднили поштову адресу норвезького короля Харальда V та інших європейських монархів для тих, хто хоче привітати їх з Різдвом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон стала гостею на різдвяному ярмарку у Петерлі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям зробив сміливу заяву про Єлизавету II.