Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила у справжній скандал через надто відверту еротичну сцену фільму "Текст", про яку не чув хіба лінивий, проте це нітрохи не збентежило артистку. Так, виконавець Єгор Крід опублікував тизер свого нового кліпу на пісню "Love is", в якому заінтигував пристрасним поцілунком з Асмус.

"Короткометражний фільм / кліп Love is - ЗАВТРА на моєму YouTube каналі! Не пропусти прем'єру. Там ДУЖЕ цікаво)🔥😬😉", - підписав ролик Крід. Фолловери не пройшли повз: "Пздц , бідний Харламов", "Бідний Харламов", "Асмус зупинися 😂", "Бідний Харламов, він ще від фільму не відійшов, а тут ще й це", "Гарік, кріпись )))", "Гарік Харламов тобі там дещо передав....".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.