Глава Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським — їхня зустріч була зафіксована журналістами. Також були присутні бізнес-партнери Коломойського.

Повідомляється, що близько 17-ї години знімальна група помітила автівку, що виїхала з кортежу бізнесмена Михайла Кіпермана, якого пов’язують з олігархом Ігорем Коломойським. Через годину кортеж керівника Офісу президента Андрія Богдана рушив до італійського ресторану на Печерську.

Коломойський, фото - NewsOne
Коломойський, фото - NewsOne

У ресторані керівник ОПУ Богдан зустрічався з головою правління "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим. А за п’ятнадцять хвилин до восьмої біля готелю з'явилися автівки Кіпермана та Богдана, які зайшли до п’ятизіркового готелю Premier Palace у центрі Києва. Згодом туди ж під'їхав олігарх Ігор Коломойський, а за ним — його бізнес-партнер та співвласник студії "Квартал 95" Тімур Міндіч.

Відомо, що зустріч тривала близько години. Першими приватну кімнату ресторану залишили бізнес-партнер Коломойського і член неформальної бізнес-групи "Приват" Михайло Кіперман та ексдепутат і товариш олігарха Євгеній Гєллєр. За ними звідти вийшов охоронець Богдана та Тімур Міндіч, останнім — Ігор Коломойський.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав з Новим Роком на ВДНХ, пакуючи валізи із Богданом у Карпати: ЗМІ розкрили деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", розслідування вбивства Павла Шеремета: які версії розглядає слідство

Також "Знай.ua" писав, що переговори про обмін полоненими у Мінську провалилися: чиї долі на кону