Богдан таємно зустрічався із Коломойським: ЗМІ надали докази

Глава Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським — їхня зустріч була зафіксована журналістами. Також були присутні бізнес-партнери Коломойського.

Відомо, що зустріч тривала близько години. Першими приватну кімнату ресторану залишили бізнес-партнер Коломойського і член неформальної бізнес-групи "Приват" Михайло Кіперман та ексдепутат і товариш олігарха Євгеній Гєллєр. За ними звідти вийшов охоронець Богдана та Тімур Міндіч, останнім — Ігор Коломойський.

Українцям виплачуватимуть гроші за відмову від земельних паїв: скільки дадуть на руки

У Верховній Раді України зареєстрували законопроект №2616, що пропонує грошову компенсацію за відмову від права на землю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Ініціаторами законопроекту стали народні депутати від президентської фракції "Слуга народу".

У документі йдеться, що якщо людина відмовляється від земельної ділянки, то має право на компенсацію.

Нирки понад 700 тисяч, а печінка майже мільйон: у Кабміні назвали розцінки на органи українців

Не так давно в Україні прийняли новий закон стосовно трансплантації органів. Відтак, в Кабінеті Міністрів утвердили ціни та розповіли, скільки ж коштуватимуть пересадки різноманітних органів українців.

Отже, за пересадку українцям доведеться заплатити:

  • нирки - 324 тис. грн;
  • АВО-несумісної трансплантація нирки – 721 тис. грн;
  • трансплантація серця або комплексу "серце-легені" – 535 тис грн;
  • пересадка печінки або частини печінки – 855 тис грн.

Відійшла епоха: тижневик ″Дзеркало тижня″ випустив "Зе!повіт" й назавжди припинив друкуватися

Одна з найстаріших і найпопулярніших українських газет "Дзеркало тижня" випустила останній номер і припинила своє існування.

Йдеться про друковану версію тижневика ″Дзеркало тижня″. У п'ятницю, 27 грудня, видання востаннє вийшо у вигляді паперової газети і повністю переходить не електронну версію.

Головна редакторка видання Юлія Мостова разом зі своїм попередником Володимиром Мостовим написали редакційну статтю під назвою "Зе!повіт", передавши таким чином своєрідний ″привіт″ президенту Зеленському та його команді.

Зеленський, Порошенко чи Тимошенко: кого українці вважають головним політиком 2019 року

45,9% українців назвали політиком 2019 року президента України Володимира Зеленського. Результати опитування оприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.

Так, майже половина респондентів вважають Зеленського політиком року, 7,5% назвали таким політиком експрезидента Петра Порошенка.