Морози потроху запливатимуть завтра в Україну. Про це українцям сповістила відомий синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

За словами синоптика, на Заході температура повітря 29 грудня становитиме -1-6 градусів. Невеликий морозець прийде і на Північ, до 0,-3 градусів. На решті території ще втримаються "плюси", очікується протягом дня +2+6 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

"Сніг та мокрий випадатимуть у західних, північних областях та на Вінниччині, а також в окремих районах Кропивницького з районами та на Одещині дощ змішуватиметься з мокрим снігом. Східна частина, більшість Центру та Півдня побудуть у неділю без опадів", - зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За прогнозом Наталії Діденко, у Києві завтра, 29 грудня, мокрий сніг, вдень поступове припинення опадів. Температура повітря вночі та вдень від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу. На дорогах з‘явиться ожеледиця, пересовуйтесь повільніше.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

30 грудня в Україні скрізь практично сухо і підморожено. 31 грудня вдень потепліє, на Півночі, Заході та в Центрі ймовірний сніг, мокрий сніг з переходом подекуди у дощ. Новорічна ніч може бути із невеликим мокрим снігом, бо новорічні стовпчики термометрів купкуватимуться навколо нуля градусів.

погода в Україні
погода в Україні

Українцям синоптик роздала душевні і корисні поради - поки ще є трохи часу перед Новим роком, подзвоніть комусь далекому і самотньому, привітайте стареньких сусідів, бо насправді вони потребують радості від подарунків та уваги часом більше, ніж діти.
Купіть їм зефір, пухкий тортик, зробіть парові котлетки, м‘які булочки, норвезький оселедець, хурму, щось таке, щоб легко було жувати, і обов’яково свіже й смачненьке.

Нагадаємо, стихія перетворить Вінницю в туманний Лондон: синоптики дали похмурий прогноз на 21 грудня.

Як повідомляв Знай.uа Харків перетвориться в місто мокрих парасольок: про що попередили синоптики 21 грудня.

Також потрал Знай.uа писав, тепла зима загостилась у Києві: чим здивує погода 21 грудня.