Стало відомо, що у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня погода в Україні буде теплою і з мокрим снігом, який може перетекти в дощ. Температура повітря по всій країні прогнозується приблизно 0 градусів за Цельсієм. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Погода на Новий рік

"31 грудня вдень потеплішає, на Півночі, Заході і в Центрі ймовірний сніг, мокрий сніг з переходом іноді в дощ. Новорічна ніч може бути з невеликим мокрим снігом, тому що новорічні стовпчики термометрів будуть кучкувалися навколо нуля градусів", - написала вона.

До того ж, розповіла синоптик, яка погода чекає на українців в неділю, 29 грудня.

"На Заході температура повітря 29 грудня складе від -1 до -6 градусів. Невеликий морозець прийде і на Північ, до 0, -3 градусів. На решті території ще втримаються "плюси", очікується протягом дня +2 +6 градусів", - повідомила Діденко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Києві 29 грудня прогнозується мокрий сніг, вдень очікується поступове припинення опадів. Температура повітря вночі та вдень становитиме +1…-3 градусів. На дорогах з'явиться ожеледиця, водіям варто бути обережними.

Синоптична карта, Facebook

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зізнався українцям, де збирається зустріти Новий рік-2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Щнайдер показав на своїй сторінці в Facebook мем на тему нинішніх високих цін на продукти харчування в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що з нового року українці будуть одержувати по дві платіжки за газ — одну за спожите блакитне паливо, а іншу — за послугу по його доставці.