У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною та бойовиками на Донбасі. Так, літак зі звільненими з полону українцями біля 22 години вечора прибув до аеропорту "Бориспіль".

Начальник Військового госпіталю, генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук заявив, що звільнені 29 грудня українці почуваються задовільно.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Казмірчук зазначив, шануй звільнені в рамках масштабного обміну полоненими між Україною і "ЛДНР" військовослужбовці перебувають у задовільному стані, однак військові лікарі і фахівці медслужби планують провести більш ретельне обстеження колишніх бранців.

Обмін полоненими

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ми почнемо комплексне обстеження, і надалі, крім фізичного лікування, якщо в цьому буде необхідність, обов'язково надамо можливість кожному пройти психологічну реабілітацію", — зазначив генерал-майор.

Обмін полоненими, фото сайт Президента
Обмін полоненими, фото сайт Президента

Медики допускають, що через тривале перебування в полоні у українців могли загостритися хронічні захворювання або виникнути нові, однак при необхідності їм буде надана будь-яка допомога.

Всі необхідні фахівці та обладнання є в центрі, де обстежуються колишні бранці бойовиків.

Нагадаємо, у день обміну полоненими бойовики Путіна нахабно "накрили вогнем" українських воїнів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.