Зеленський привітав Путіна з Новим роком

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з главою Російської Федерації Володимиром Путіним.

Глави держав привітали один одного з прийдешніми святами та згадали проведений обмін полоненими, що відбувся 29 грудня.

Сторони висловили привітання з приводу укладення контракту на транзит російського газу по території України, підписаного напередодні. Також мова йшла про припинення вогню вздовж лінії розмежування на Донбасі та узгодження списків решти полонених.

Обмін полоненими, фото: Сайт Президента
Обмін полоненими, фото: Сайт Президента

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зеленський і Путін підписали газові угоди: що чекає на Україну вже з 1 січня

Україна і Росія підписали всі угоди для продовження транзиту газу через Україну в ЄС з 1 січня забезпечений.

Президент України нагадав умови контракту - транзит на 5 років з можливістю продовження ще на 5. Перші 5 років транзиту принесуть Україні понад 7 млрд. доларів США. Мінімально гарантована прокачування – 65 млрд. кубометрів газу в перший рік і за 40 млрд. кубометрів на наступні 4 роки.

Топ-5 найепічніших махачів у Раді-2019: як слуги народу "тренували кулаки"

У 2019 році новообраний склад Верховної Ради відзначився яскравими бійками в стінах парламенту.

Депутати продовжують гамселити один одного в кращих традиціях своїх попередників. Замість цивілізованих аргументів слуги народу обирають кулаки.

Укрзалізниця злякала пасажирів ноу-хау в Інтерсіті

Вітчизняний залізничний перевізник "Укрзалізниця" в черговий раз влипнув у скандал через незвичайний "ремонт" в потязі "Інтерсіті" Київ-Львів.
В мережі пасажири оприлюднили фото, на якому можна побачити сидіння в потязі, яке укріплене півметровою дерев'яною дошкою, що прикріплена саморізом, а з іншого боку пригвинчена до підлоги за допомогою саморіза і будівельних цвяхів.

У Гончарука виявили "симптоми" Гройсмана, українці влетіли на 50 мільярдів: що зміниться в країні вже з 1 січня

Прем'єр-міністра Олексія Гончарука звинуватили в тому, що він шкодить Україні. Про помилки Кабміну розповів редактор видання "БизнесЦензор".

Він звернув увагу, що прес-служба Кабміну часто помиляється у публікаціях. Наприклад, плутає мільярди і мільйони. А часом і зовсім видаляє свої матеріали. У той же час прем'єр-міністр підливає масла у вогонь.

Олексій Гончарук, фото: Уніан
Олексій Гончарук, фото: Уніан