Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе в Росії і будує там кар'єру, часто радує фанатів яскравими моментами з життя, фото і відео яких публікує в Instagram. В цей раз зоряна красуня здивувала публіку красивим відео, на якому з'явилася в сценічному вбранні.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася в екстра-короткій сріблясто-блакитній сукні з пишною накидкою на плечах, а на її довгих ногах срібні ботфорти на шпильках, які досягають стегон. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру зірки і акуратне декольте. Волосся Світлани розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Як видно, вона крутиться перед камерою, демонструючи свій образ, а в руках тримає мікрофон. У підписі до фото співачка написала: "З Новим Роком, дорогі підписники. З наступаючим Новим Роком! #сьогодні #новий рік #ртр #мирамало". Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію артистки.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.