Декрет для татусів, бабусь і дідусів: в Україні запровадять трансферну відпустку

У Верховній Раді триває підготовка законопроекту, який дозволить розділяти декретну відпустку між різними членами сім'ї. Про це розповіда голова парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова.

За словами чиновниці, така реформа потрібна для того, щоб дати можливість матері зберегти професійні навички і не випадати з трудового процесу на довго.

У Посольстві США зробили сенсаційну заяву стосовно України та ЄС

Як відомо, після закінчення місії Вільяма Тейлора, його місце зайняла Крістіна Квін, яка тимчасово й очолила Посольство США в Україні. Наразі ж вона опублікувала своє перше відеозвернення, де висловила свою підтримку стосовно України.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кабмін хоче платити подвійні пенсії жителям ОРДЛО: царський подарунок на Новий рік

Пенсіонери з ОРДЛО повинні отримувати як українську пенсію, так і виплати від окупантів. Про це заявила глава парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова.

"Ми не визнаємо окупанта і його дії, ми не визнаємо ті "пенсії" та "документи", ми не визнаємо те, що там відбувається. На технічному рівні ми не будемо з'ясовувати, що людині там платять, а будемо забезпечувати її пенсією, тому що це наш громадянин і у нас з ним, як у держави, є зв'язок", - заявила нардеп від "Слуги народу".

Костюм за 52 тисячі гривень: стало відомо, як Зеленський відгуляв Новий рік у Буковелі

Президент України Володимир Зеленський відправився на Новий рік у гірськолижний курорт Буковель. Про це свідчать світлини, які з'явилися у соцмережах у середу, 1 січня.

Глава держави обрав для катання на лижах костюм за близько 52 тисячі гривень. Зеленський одягнений у костюм від німецького бренду Bogner, який вважається однією з найбільш успішних марок спортивної моди й лідером ринку лижної моди.

Заворотнюк, попри страшні випробування, знайшла сили звернутися до фанатів у Новий рік

Відома російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, вже декілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився. Рідні зірки звернулися до її шанувальників і від імені Анастасії привітали з Новим роком та подякували за підтримку.