Як відомо, після закінчення місії Вільяма Тейлора, його місце зайняла Крістіна Квін, яка тимчасово й очолила Посольство США в Україні. Наразі ж вона опублікувала своє перше відеозвернення, де висловила свою підтримку стосовно України.

"Доброго дня і з Новим роком! Мене звати Крістіна Квін. Я перебуваю в Україні вже шість місяців на посаді голови Місії США в Україні, і мені було приємно познайомитися з людьми під час перебування у Києві та подорожей у такі міста, як Львів і Дніпро", – сказала вона

Окрім цього, дипломатка звернула увагу на те, що Америка тісно співпрацює з українською стороною заради спільної мети.

Крістіна Квін

"В той час, коли керівництво Посольства змінюється, наша політика міцної підтримки України залишається стабільною. Команда нашого посольства і надалі працюватиме в тісному партнерстві з українським урядом і громадянським суспільством, підтримуючи територіальну цілісність і суверенітет України, а також реформи, які допоможуть країні стати успішною і побудувати своє європейське майбутнє", – наголосила Квін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також вона додала, що чекаю нову співпрацю, аби укріпити відносини.

"Я з нетерпінням чекаю на співпрацю з колегами у Києві і Вашингтоні, а також із нашими українськими партнерами заради подальшого зміцнення наших відносин. Дякую!" – підсумувала вона.

Нагадаємо, що побажав Зеленський українцям у Новому році: повний текст та відео емоційного звернення президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко став "президентом" у новорічну ніч, Романенко не стримався: "Бережіть пу*ани"

Також "Знай.ua" писав, що в Україну запустили "кілера" корупції: як новий закон "вилікує" головну хворобу політиків