Українцям підготували несподіваний "сюрприз" з податків

днями Державна податкова служба України випустила в світ нове своє "дітище", а точніше новий додаток, що значно спростить життя не тільки підприємців, а й для більшості українців. Зараз програма працює в тестовому режимі, і всі бажаючі можуть приєднатися до тестування.

Податки, LexInform
Податки, LexInform

Як зазначається, програма від української податкової служби, який має назву "пРРОосто", дасть можливість користувачам формувати, підписувати, відправляти і видавати чеки встановленого формату, відкривати і закривати зміни, переглядати дані, а також багато іншого.

У Росії заборонили ставити лайки або коментувати відеоролики Путіна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мешканці РФ вважали, що Володимир Путін заблокує коментарі і лайки під власним новорічним зверненням, бо дизлайків набереться значно більше. Однак, ніхто не думав, що так станеться насправді.

І вже через кілька сотень переглядів і тисячі несхвальних коментарів, російські телеканали "Первый канал" і "Росія 24" заблокували лайки на своїх YouTube-каналів, а також не дозволили висловлювати свою думку щодо відео.

Як в Україні закрили держбюджету 2019 року

На днях прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в Міністерстві фінансів нарешті підвели підсумки щодо виконання Држбюджету-2019. Відповідної повідомлення він опублікував у власній Telegram-співтоваристві.

Олексій Гончарук, Кабмін
Олексій Гончарук, Кабмін

Як зазначається, за підсумками 2019 року доходи загального фонду держбюджету зросли на 5,5% порівняно з 2018 роком - до 879,8 млрд грн. Щодо видатків по загальному фонду держбюджету, то вони складають 950,7 млрд грн, що на 3,2% менше, ніж було заплановано.

З 1 січня ціни на сигарети в Україні злетіли до небес

З 1 січня в Україні відчутно зросли ціни на тютюнові вироби. Тепер українці будуть витрачати на сигарети майже на 20% більше, це означає, що одна пачка в середньому коштуватиме 45 гривень.

тютюновий кіоск, ілюстративне фото з відкритих джерел
тютюновий кіоск, ілюстративне фото з відкритих джерел

Різке подорожчання обумовлене підвищенням акцизу на сигарети, яке, згідно із законом України 2017 року, відбувається щороку. При чому дорожчати сигарети будуть аж до 2025 року.

Кабмін хоче платити подвійні пенсії жителям ОРДЛО

Пенсіонери з ОРДЛО повинні отримувати українську пенсію, так і виплати від окупантів. Про це заявила глава парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова, передає "Інтерфакс-Україна".

Пенсіонери, фото 33 канал
Пенсіонери, фото 33 канал

"Ми не визнаємо окупанта і його дії, ми не визнаємо ті "пенсії" та "документи", ми не визнаємо те, що там відбувається. На технічному рівні ми не будемо з'ясовувати, що людині там платять, а будемо забезпечувати його пенсією, тому що це наш громадянин і у нас з ним, як у держави, є зв'язок", - вважає нардеп від "Слуги народу".