Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі, примірявши яскраво-рожеву водолазку і доповнивши образ незвичним макіяжем. Так, артистка здивувалася наступу 2020 року, зізнавшись, що така цифра для неї ніби з фантастичних фільмів про майбутнє і зазначивши, як швидко летить час.

"Ну що, як справи? Як ваш 2020 рік? Боже!!!!! 2020!!!! 😱 Пам'ятаю, як в школі, мріяли про 21 століття... А воно он воно чо вже 😳
2020, Карл!!!!! Для мене ця цифра завжди була як з фантастичних фільмів про далеке майбутнє ))))) 🛸
Ви теж в шоці? 🤪", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Так, людям, які народилися у 2000, вже 20 років🤪", "Я думаю всі в шоці😃", "Светр секс❤️💙💙💚", "Красуня😍", "Христина,ви дуже класно виглядаєте", "Я в шоці з вас, Христина... Дуже мила дівчина, талановита актриса. Гаріку дуже пощастило з вами! 👍👸".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.