Президент України Володимир Зеленський, який раніше задекларував більше 900 тис. грн доходу від надання майна в оренду, повідомив про отримання майже 4,88 млн гривень роялті від студії "Квартал 95" у 2019 році.

Саме таку суму глава держави вказав у повідомленні про внесення змін у податкову декларацію, опублікованому в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави, на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Крім роялті, в документі надано ще і суму компенсації, яку Зеленський отримав за користування торговою маркою "Квартал 95" – 104 тис. гривень.

Володимир Зеленський, фото: Galka
Володимир Зеленський, фото: Galka

Зміни в декларацію було внесено 3 січня. Документ про доходи за минулий рік повинен бути заповнений президентом до квітня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Цікаво, що в попередніх роках Володимир Зеленський отримував значно менше роялті від "Квартал 95" – 5 тис. гривень в 2017 році і 4 тис. в 2018-му. В цілому, за ці роки він задекларував 7,3 млн і 9,7 млн гривень доходів.

скріншоти

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли у шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.