Цими днями Сполучені Штати направлять додаткових три тисячі військових на кордон до Ірану. Зумовлено це тим, що напередодні був вбитий іранський генерал Касема Сулеймані, а відтак, це призвело до напруженості в регіоні.

Відповідну інформацію повідомили в Міністерстві оборони Америки.

Зауважимо, що уночі 3 січня, командувач спеціальними підрозділами "Ель-Кудс" іранського Корпусу вартових ісламської революції Касем Сулеймані і заступник голови іракського шиїтського ополчення Абу Махді аль-Мухандіс були вбиті в результаті ракетного удару.

Іноземні військові

У зв'язку із цим, аби напруження в регіоні не зростало, адміністрація США передислокувала на Близький Схід частину сил швидкого реагування 82-ї повітряно-десантної дивізії, а це близько 3 тис. військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що світ на порозі Третьої світової війни: Кім Чен Ин планує відновити випробування ядерної зброї. Так, він заявив, що КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї та балістичних ракет

Як повідомляв Знай.uа найкращий друг Трампа передумав їхати до Зеленського "на килим": деталі.

Також Знай.uа писав, Кім Чен Ин показав Трампу потужну ядерну кнопку, пахне війною: "Це наступ".