Президент України Володимир Зеленський відвідав новорічний концерт шоу студії Квартал 95 "Вечірній квартал". Президента показали на відео з концерту, яке транслювали на 1+1. Окрім того, він також піднявся на сцену.

Відповідне відео опублікував Дмитро Кучер на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

На відео видно, що Зеленський сидів у першому ряду посередині. Він вийшов на сцену на запрошення ведучих та показав квиток. Таким чином, президент відвідав концерт не на запрошення колишніх колег, а самостійно купивши квиток.

Владимир Александрович на концерте Вечернего Квартала. Даже билет купил и показал его на сцене:)))

Geplaatst door Дмитрий Кучер op Zondag 15 december 2019

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На іншому відео із соціальних мереж видно, що Зеленський навіть взяв участь у шоу. Зокрема, президент з'явився на сцені в ролі учасника номера — нібито він не може знайти своє місце в залі. Після привітання Зеленський сів у першому ряду.

Зазначимо, що під час новорічного концерту Кварталу 95, який вже багато років транслюють на 1+1 у новорічну ніч, було багато жартів про президента України. Актори студії не тільки пародіювали Зеленського, а й комунікували з ним зі сцени.

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.